SON DAKİKA



Haber > Gündem > İktidarın borazanlığını yapıyor!

İktidarın borazanlığını yapıyor!

05 Mayıs 2015 Salı - 14:19




MHP TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural,düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve iktidar partisin





AK Parti hükümeti için, "Abbas yolcudur, millet uyanmıştır." diyen Vural, “Sayın Cumhurbaşkanı, siz milletin birliğini ve bütünlüğünü temsil ediyorsunuz, millete düşmanlık yapmayın. Siz milletin değerlerine sahip çıkmalısınız. Milletin değerlerini siyaset aracı olarak, tüketim malzemesi olarak kullanmayın. Küresel güçlerin, PKK’nın hizmetinde olanlar, bu ülkede artık rüyasında bile başkanlığı göstermeyeceğini bileceksin. Cumhurbaşkanı'nı, görevi neyse onu yapmaya davet ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı, açıkçası AKP’nin seçim propagandasında rol oynaması ve bu şekilde kalkıp günübirlik siyasetin polemik konularını gündeme getirmesi Cumhurbaşkanlığı makamını zedelemektedir. Cumhurbaşkanı, PKK’yı vatandaşa şikayet ediyor. Devlet de PKK’yı vatandaşa şikayet ediyor. Adama sorarlar, siz bostan korkuluğu musunuz? Görülmektedir ki Sayın Cumhurbaşkanı'nın AKP’nin seçim propagandasında rol oynaması, AKP'nin milletten uzaklaştığını gördüğünü ortaya koymaktadır. MHP yürüyecek ve 17-25 Aralık sürecinde rüşvet, yolsuzluk batağına batanlardan hesap soracaktır” dedi.

“10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, namusu ve şerefi üzerine yemin ettiği tarafsızlığını çiğneyerek aslında namus ve şeref sözünü çiğnemek suretiyle bugün meydanlarda Cumhurbaşkanlığı'nı bırakmıştır, iktidar partisinin borazanlığını yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanı, bu millet size Cumhurbaşkanı olun diye oy verdi. Maalesef Cumhurbaşkanı bugün istikrarsızlığın da siyasi polemiklerin de odağı haline gelmiştir. Milletimize sıkıntı oluşturan bir cumhurbaşkanıyla karşı karşıyayız. Biz siyasi partilerle rekabet edeceğiz elbette, milletin iradesini başvuracağız elbette ama devleti temsil edenlerin, devlet imkânlarıyla bize karşı operasyon yapması kabul edilebilir değildir”dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap