SON DAKİKA



Haber > Gündem > İktidar değişmeyecek

İktidar değişmeyecek

10 Mayıs 2015 Pazar - 17:14




Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de AK Parti'nin hazırladığı Denizli Projeleri'nin tanıtım toplantısına katıldı.





Toplantının açlış konuşmasını yapan Nihat Zeybekci, "Analar hiç ağlamasın. Bu coğrafyada, dünyanın hiçbir yerinde sebebi ne olursa olsun hiçbir ana ağlamasın. Dünyanın her yerinde İslam coğrafyasında uzun süredir zulüm gören hiçbir ana bundan sonra ağlamasın. Türkiyemize baktığımız zaman 1970'lerden sonraki o dönemde özellikle kardeş kavgasından kaynaklanan anaların ağladığı, üzüldüğü, kardeş kanının bu topraklara döküldüğü yıllar yaşadık. Her zaman sebebi başka oldu. Bir zaman geldi, bunlar komünist, bunlar faşist, diyerek bu ülkede kardeş kanı döküldü. O bitti bu ülkeye operasyon düzenleyen o güçlerin bu sefer Türk- Kürt diyerek bu ülkede 40 bin ananın evlatları toprağa verildi. Sebebi ne olursa olsun. Dileğimiz inşallah bu ülkede anaların hiç ağlamamasıdır" dedi.

7 Haziran genel seçimlerinde iktidar değişikliğiyle ilgili Ak Partili, CHP'li, MHP'li kimsenin zerre şüphesi olmadığını vurgulayan Zeybekci, seçimlerde aile içinde illerin yarışacağını belirtti. Zeybekci, "7 Haziran seçimlerinde Türkiye bir hükümet, iktidar değişikliği yaşamayacak. Şundan emin olun ki Türkiye'de artık siyasi rekabet kendini çok daha net olarak gösterecek. Kendi içinde, parti içinde, aile içinde. Şehirler yarışacak, iller yarışacak. İllerin hangisi ilk 10'da 30'da, 50'de yer alacak, bunlar sıralanacak. " diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap