SON DAKİKA



Haber > Gündem > İki kentte yılan paniği! Biri mutfaktan diğeri araçtan çıktı

İki kentte yılan paniği! Biri mutfaktan diğeri araçtan çıktı

14 Haziran 2023 Çarşamba - 16:40




Adana Kozan'da bir kişi, mutfakta saklanan 1,5 metre uzunluğundaki yılanı eliyle yakalayarak doğal ortamına bıraktı. Öte yandan Tunceli’de de araç içerisinde sıkışan dev yılan, Doğa, Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından kurtarılarak yeniden doğaya salındı.





Kozan ilçesine bağlı Gaziköy Mahallesi'ndeki evlerinde Er ailesi, boz yılanı gördü. Aile, mesaide olan babaları Nedim Er'e haber verdi. Kozan Belediyesi park bahçelerde çalışan baba Nedim Er mesai sonrası evine gittiğinde mutfakta saklanan yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılanı eliyle yakalayarak doğal ortamına bıraktı.

Boz yılan aile fertlerine korku dolu anlar yaşatırken baba Er, hayvanın zehirli olduğunu ama yakalama tekniği ile kimseye zarar vermeden evden çıkarıp doğal ortamına bıraktığını ifade etti.

  İki kentte yılan paniği Biri mutfaktan diğeri araçtan çıktı

 

TUNCELİ


Tunceli’nin Mazgirt ilçesinde aracına binen bir vatandaş, aracın ön kısmında yılan olduğunu fark etti. Sürücü aracı durdurarak Doğa, Koruma ve Milli Parklar ekibine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, aracın lastik kısmında sıkışan dev yılanı bulunduğu bölgeden çıkarttı. Dev yılan daha sonra ekipler tarafından yeniden doğaya salındı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap