SON DAKİKA



Haber > Gündem > İki işçi tartıştı, olayla alakası olmayan kişi yaralandı

İki işçi tartıştı, olayla alakası olmayan kişi yaralandı

27 Eylül 2023 Çarşamba - 13:32




Konya’nın iki işçi arasındaki tartışmanın büyüdü. Bir işçi kullandığı minibüsü tartıştığı diğer işçinin üzerine sürdü. Olayla alakası olmayan başka birisi minibüsle duvar arasına sıkışarak yaralandı.





Olay, Akşehir ilçesi İmaret Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol işinde çalışan işçilerden E.B. kendilerine yemek getiren işçi R.B. ile yemeği geç getirdiği iddiası yüzünden tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine yemek getirdiği minibüsü tartıştığı E.B.’nin üzerine süren araç sürücüsü R.B., E.B.’nin hızla kaçması üzerine olayla ilgisi olmayan bir diğer işçi T.B.’yi ezdi.

Minibüsle duvar arasına sıkışan işçi T.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. R.B. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap