SON DAKİKA



Haber > Gündem > İki acı haber: 7 şehit!

İki acı haber: 7 şehit!

13 Ekim 2014 Pazartesi - 12:25




Kaybolan askeri helikopterden gelen acı haberin ardından Sivas'ın İmranlı ilçesinden gelen kaza haberi de yürekleri dağladı.





Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde kaybolan askeri helikopterin enkazına Karaardıçlı mevkisinde ulaşıldı. Enkazda 4 şehit olduğu bilgisi geldi. Kocaeli'de Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Balaban mevkiinde irtibatı kesilen helikopterin, Kartepe'de Green Park Otel'in kuzey ön bölümündeki yaklaşık 600 metrelik vadi içerisinde enkazına ulaşıldı. Enkaza; 3 köylü, 1 özel tim ve arama kurtarma ekibinden 1 kişi ulaştı. Enkaza ulaşan ekipten alınan bilgiye göre, helikopterdeki 4 askeri personelin şehit olduğu öğrenildi. Şu anda askeri ekipler enkaz alanına inerek inceleme yapacak. Helikopterin Kartepe/Balaban köyü bölgesinde kaza kırıma uğradığı belirtildi. Kazada bir binbaşı, bir üsteğmen ve iki astsubay şehit oldu. Kaza nedeni inceleme sonucunda belirlenecek. ŞEHİT ASKERLERİN İSİMLERİ Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde telsiz irtibatı kesilen ve enkazına ulaşılan helikopterin pilotları Dz.Plt.Bnb.Deniz Akdeniz ve Dz.Plt. Ütğm.Çağrı Ceyhan, Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu ve DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak Öğüt'ün şehit olduğu bildirildi. BİR ACI HABER DAHA: 3 ŞEHİT 30'DAN FAZLA YARALI! Sivas'ın İmranlı ilçesinde polisleri taşıyan otobüs kaza yaptı. İlk belirlemelere göre 3 polis şehit oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane gezisinde görevli polisleri taşıyan otobüs, saat 01.30 sıralarında Sivas'ın İmranlı ilçesi Kızıldağ mevkiinde, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 3 polis şehit oldu, 30'un üzerinde polis de yaralandı. Yaralılar, kazanın ardından olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap