SON DAKİKA



Haber > Gündem > İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış istifa etti

İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış istifa etti

04 Eylül 2019 Çarşamba - 10:02




İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bağış, "İş ahlakım, anlayışım, ilkelerim ve kendime duyduğum saygı gereği istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.





İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Bağış, "İş ahlakım, anlayışım, ilkelerim ve kendime duyduğum saygı gereği istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bağış, "Profesyonel bir yönetim anlayışını umarak kabul ettiğim fakat maalesef bulamadığım İETT Genel Müdürlüğü görevinden bugün itibariyle verdiğim dilekçeyle ayrılıyorum" ifadelerini kullandı. 

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada istifa dilekçesini de paylaşan Bağış'ın dilekçesinde "İş ahlakım, anlayışım, ilkelerim ve kendime duyduğum saygı gereği İETT Genel Müdür Vekilliği görevimden istifa ediyorum" ifadelerine yer verildi.

AHMET BAĞIŞ KİMDİR?

Ahmet Bağış, 1973 yılında Mardin'de doğdu. Evli ve 4 çocuğu olan Bağış, Mardin Lisesi'nde bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olan Ahmet Bağış, yüksek lisans ve doktora eğitimini, Marmara Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü'nde yaptı.


Bağış sırasıyla şu görevlerde bulundu:

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Bilgi İşlem Dairesi Başkanı - 2005 / 2010

Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı - 2010 / 2010

Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı - 2010 / 2013


İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı - 2013 / 2014

Genel Müdür Yardımcısı 2014 - 2017

Bağış, çok iyi derecede İngilizce, iyi derecede Arapça biliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap