SON DAKİKA



Haber > Gündem > İddia: Sedat Peker, Erdoğan’la helalleşme videosu çekti

İddia: Sedat Peker, Erdoğan’la helalleşme videosu çekti

03 Mayıs 2022 Salı - 14:47




Halk TV’de yayınlanan Can Coşkun ile Haber Masası programına konuk olan gazeteci Timur Soykan: Sedat Peker'in 'helalleşme' videosunu çektiğinden en ufak bir şüphem yok.





Gazeteci Timur Soykan, Sedat Peker’in suskunluk dönemine girmeden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ‘helalleşme’ videosundan bahsettiğini ancak daha sonra bu videonun gelmediğini hatırlattı. Soykan “Helalleşme videosunun çekildiğinden en ufak bir şüphem yok. Veya diğer videolar, kendisinin yapacağı açıklamalar ile ilgili videoları güvendiği noktalara kesinlikle göndermiştir” ifadelerini kullandı.

Halk TV’de yayınlanan Can Coşkun ile Haber Masası programına görüntülü olarak bağlanan gazeteci Timur Soykan, Sedat Peker’in video yayınlamaya başlaması üzerinden geçen bir yılda yaşananlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Peker’in anlattıklarının normal bir ülkede yer yerinden oynayacak iddialar olduğunu belirten Soykan, Peker’in SADAT, Sezgin Baran Korkmaz, kokain ticaretiyle ilgili Türkiye’nin bir rota olduğu ve Kutlu Adalı suikastı ile ilgili açıklamalarını hatırlattı. 

TÜMDEN BİR SUSKUNLUKLA KARŞI KARŞIYA KALDIK 

Bu iddiaların hiçbirinde yargının harekete geçmediğini söyleyen Soykan, “Biz yargıdaki bu çetenin yapılanmanın rüşvetle bu işleri yapanlar kim öğrenemiyoruz. Ve bunun karşısında tamamen suskun, bu işleri geçiştirmeye çalışan bir iktidarla karşı karşıya kaldık” dedi.

HELALLEŞME VİDEOSU ÇEKTİĞİNDEN ŞÜPHEP YOK

Peker’in suskunluk dönemine girmesinden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ‘helalleşme’ videosundan bahsettiğini ancak daha sonra bu videonun yayınlanmadığının hatırlatılması üzerine Soykan “Helalleşme videosunun çekildiğinden en ufak bir şüphem yok. Veya diğer videolar, kendisinin yapacağı açıklamalar ile ilgili videoları güvendiği noktalara kesinlikle göndermiştir” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap