SON DAKİKA



Haber > Gündem > İçki parası isteyen yeğenini öldürdü

İçki parası isteyen yeğenini öldürdü

06 Mayıs 2016 Cuma - 13:57




Denizli'de aynı gün içinde iki kez içki parası isteyen yeğenini bıçaklayan dayı gözaltına alındı.





Denizli'nin Bozkurt İlçesi'nde yaşayan 47 yaşındaki Ayhan K., iddiaya göre, aynı gün içinde ikinci kez içki parası istemeye evine gelen olumsuz yanıt alınca da keserle camını kıran yeğeni 22 yaşındaki Fatih Özer Topdaş'ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, saat 01.00 sıralarında, Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Askerden yeni geldiği ve alkol bağımlısı olduğu öğrenilen Fatih Özer Topdaş, iddiaya göre, içki parası istemeye dayısı Ayhan K.'nın evine gitti. Dayısından aldığı parayla içki alan ve bitiren Topdaş, daha sonra yine içki parası için dayısının evine gitti. Alkolün etkisiyle elinde keserle dayısının kapısına dayandığı öğrenilen Topdaş, olumsuz yanıt alınca evin camlarını kırdı. Bu sırada Ayhan K., mutfaktan aldığı bıçakla yeğeni Topdaş'ı göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Topdaş, olay yerine gelen ambulansla Bozkurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahaleye rağmen Topdaş, öldü. Ayhan K., gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap