SON DAKİKA



Haber > Gündem > İçişleri'nden “Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir” iddialarına yanıt

İçişleri'nden “Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir” iddialarına yanıt

21 Ekim 2020 Çarşamba - 19:49




İçişleri Bakanlığı, ''Bugün Reuters kaynaklı “Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir” haberi tamamen asılsızdır. Daha önce de söylediğimiz gibi sahte genelgelere, isimsiz kaynaklara ve manipülatif haberlere itibar edilmemelidir'' açıklamasında bulundu.





Son dönemde Türkiye'de artan koronavirüs vakaları sonrası Londra merkezli haber ajansı Reuters'ın üst düzey bir Türk yetkiliye dayandırarak yaptığı "Türkiye'de sokağa çıkma yasağı gelebilir" haberine ilişkin İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

"TAMAMEN ASILSIZDIR"

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Reuters kaynaklı "Türkiye'de sokağa çıkma yasakları gelebilir" haberinin tamamen asılsız olduğunu ifade etti. Çataklı, "Daha önce de söylediğimiz gibi sahte genelgelere, isimsiz kaynaklara ve manipülatif haberlere itibar edilmemelidir" ifadelerini kullandı.


NE OLMUŞTU?

Reuters'in ismini açıklamayan üst düzey bir Türk yetkiliye dayandırdığı haberde "Vaka sayısının artmasının ardından sokağa çıkma yasaklarının tekrar gündemde olduğunu" iddia etmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap