SON DAKİKA



Haber > Gündem > İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan deprem açıklaması!

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan deprem açıklaması!

04 Aralık 2023 Pazartesi - 11:18




Merkezi Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bakan Yerlikaya, AFAD ekiplerinin bölgeye sevk edildiğini duyurarak gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.





İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "#Marmara Denizi Gemlik Açıklarında 5,1 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." dedi.

İstanbul Valliği "Depremde ilk belirlemelere göre, İstanbul'da herhangi bir can ya da mal kaybı olmamıştır. Konuyla ilgili AFAD ve ilgili birimlerimizin saha tarama çalışmaları devam etmektedir." açıklamasını yaptı.

İstanbul Valisi Davut Gül, "Deprem ilimizde de hissedildi. Çok şükür şimdilik bize ulaşan bir ihbar yok. Tarama çalışmaları devam ediyor. Geçmiş olsun, Rabbim milletimizi her türlü kaza beladan muhafaza etsin…" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap