SON DAKİKA



Haber > Gündem > İçişleri Bakanı Soylu'dan TBMM'de Gara operasyonu açıklaması: O Murat Karayılan'ı bin parçaya böleceğiz

İçişleri Bakanı Soylu'dan TBMM'de Gara operasyonu açıklaması: O Murat Karayılan'ı bin parçaya böleceğiz

16 Şubat 2021 Salı - 16:15




Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın arından TBMM'de kürsüye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gara operasyonu ile ilgili meclise bilgi veriyor.





Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın ardından Gara operasyonu hakkında bilgilendirme yapmak üzere kürsüye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çıktı.

Bakan Soylu'nun konuşması HDP sıralarında büyük rahatsızlığa neden oldu.

Gara'da 13 kişinin şehit edilmesinin ardından yaşananları anlatan Süleyman Soylu, konuşmasının ardından HDP sıralarına döndü dişlerini sıkarak Murat Karayılan hakkındaki sözlerini yineledi.

BU OLAY OLDUKTAN SONRA..

Süleyman Soylu, "Amerika şöyle demiş böyle demiş. Amerika'nın söylediği hiç umurumuzda bile değil. Bu olay oldu.. Olay olduktan sonra evlatlarımız Türkiye'ye getirilecekti..


"BOMBALAMA YALANI SÖYLENECEĞİNİ TAHMİN ETTİĞİMİZ İÇİN..."

Bu yalanları bildiğimiz için, bombalama yalanlarını her yerde ama her yerde  Türkiye'ye bir daha haince yaftalancağını bildiğimiz için hemen insiyatif alarak... Hepsinin fotoğrafları çekilecek dedim...  Sayın Cumhurbaşkanımıza da bilgi verdim. Bakan yardımcılarıma talimat verdim.

AİLELER VÜCUT BÜTÜNLÜKLERİNİ GÖRDÜ

Aileleri bu evlatların yanına getireceksiniz, aileleri vücut bütünlüklerini görecek dedim. Ardından hepsinin tutanakları tutulacak. Fotoğrafların hepsi burada. Otopsi fotoğrafları.. İçimiz kan ağlıyor.

ALLAH ŞAHİT OLSUN, MURAT KARAYILAN'I BİN PARÇAYA BÖLECEĞİZ


Ama bu fotoğraflara baktığımız zaman, Allah şahittir, Murat Karayılan'ı bin parçaya bölmezsek... Tekrar şeref sözü veriyorum..." ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap