SON DAKİKA



Haber > Gündem > İbrahim Kahveci, AKP'deki çöküşü yazdı: Ne gerekiyorsa yapıyor!

İbrahim Kahveci, AKP'deki çöküşü yazdı: Ne gerekiyorsa yapıyor!

10 Mayıs 2022 Salı - 10:50




Karar yazarı İbrahim Kahveci, AK Parti'nin oy oranlarının düşüşünün sınırlı kalmasını ele aldı.





AK Parti hükümetinin ekonomik kararlarının etkisi Türkiye'ye enflasyon olarak döndü. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre yüzde 69,97'ye yükselen enflasyon nedeniyle geçinmek mümkün olmazken Karar yazarı İbrahim Kahveci ekonomik koşullara rağmen AK Parti'nin oy oranındaki düşüşün yavaş olmasını yazdı.

"İKTİDARI BIRAKMAK İÇİN ASLINDA NE GEREKİYORSA YAPIYOR"

"Bugün iktidar iktidarı bırakmak için aslında ne gerekiyorsa yapıyor." diyen İbrahim Kahveci, "Ne kadar yanlış varsa hepsini bir torbaya koymuş ve seçmenine adeta “beni bir daha seçme” diyor. Hayat pahalılığından tutun, ekonomideki tüm yanlışları düşünün ve de dış politikada halimize bakın. Sadece ve sadece şu Hazine garantili ihaleler bile yeter de artar bile. O vakit neden hâlâ oy oranları yüzde 30-35’lerde? Bunu da biraz tersten sorgulamak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"SADECE KENDİMİZ DEĞİL"

Öte yandan Kahveci, "Bugün kutuplaştırıcı politika ile herkesin kendi mahallesinde kalması hedefleniyor. Sadece kendi pencerenizden baktığınızda “öz CHP ve/veya öz İYİ Parti... vs “ dediğinizde aslında tam da iktidar politikasının hizmetine girmiş oluyorsunuz: Sadece kendimizi değil, sadece partimizi değil önce ülkeyi düşünmek gerektiğini belirtmem gerekir. Hatta dün yazımda örnek olarak “ülke yanarken siz evin içinde oturma düzeni vs diyemezsiniz” dedim." uyarısında bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap