SON DAKİKA



Haber > Gündem > İBB'nin malzeme ikmal deposunda yangın

İBB'nin malzeme ikmal deposunda yangın

17 Aralık 2023 Pazar - 10:07




Kartal’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait malzeme ikmal deposunda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürüldü.





Yangın, saat 02.30 sıralarında Kartal’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait ek hizmet binasının yanında bulunan malzeme ikmal deposunda çıktı. İddiaya göre, İBB’ye ait malzeme ikmal deposu olarak kullanılan bölümde bulunan minibüs bilinmeyen nedenle alev aldı. Alevler daha sonra depoda bulunan diğer malzemelere sıçradı. Yükselen dumanları gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, depo içerisinde yanan minibüs ve diğer malzemelere müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle depoda hasar oluştu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 KOCAELİ'DE YANGIN PANİĞİ: MAHSUR KALAN KADINI İTFAİYE KURTARDI

 Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 5 katlı binanın zemin katında çıkan yangın söndürüldü. 3'üncü katta mahsur kalan kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yangın, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Ceylan Sokak'taki 5 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, zemin katta bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yükselen duman binanın içine doldu. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri zemin kattan içeriye girerek, yangını söndürdü. Binaya dolan duman sebebiyle 3'üncü katta mahsur kalan bir kadın, teleskobik merdiven vasıtasıyla kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin tedbir amaçlı bölgede bulunduğu bildirildi.
Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap