SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hülya Koçyiğit: Seninle gurur duyuyorum!

Hülya Koçyiğit: Seninle gurur duyuyorum!

24 Temmuz 2016 Pazar - 14:18




Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar üniversiteden mezun oldu. Koçyiğit, bu anlara ait bir kareyi Instagram hesabı üzerinden paylaştı.





Geçtiğimiz gün 23 yaşına giren Aslışah Alkoçlar'a, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Hakan Sabancı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutlamıştı. Alkoçlar, çifte mutluluk yaşıyor.

Geçtiğimiz gün Kings College'dan mezun olan Aslışah Alkoçlar'ı bu mutlu gününde anne ve babasının yanı sıra, anneannesi Hülya Koçyiğit ile dedesi Selim Soydan da yalnız bırakmadı. Koçyiğit, ayrıca bu anlarda çekilmiş bir kareyi Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

KOÇYİĞİT DUYGULARINI DİLE GETİRDİ

İşletme bölümünden mezun olan torunu Aslışah Alkoçlar'ın mezuniyet töreninden bir fotoğraf paylaşak Hülya Koçyiğit, altına ise "Canım torunum bugun Kings College'dan mezun oldun seninle gurur duyuyorum" ifadelerine yer verdi.

GÜLŞAH ALKOÇLAR: GURURUMUZ!


Öte yandan anne Gülşah Alkoçlar ise kızının bu mutlu gününde dedesi ve anneannesiyle çekildiği bir kareyi paylaştı. Alkoçlar fotoğrafın altına, "Gururumuz!" notunu düşerken, Aslışah Alkoçlar'ın ablası Neslişah Alkoçlar'ın, kardeşinin bu mutlu gününde olmayışı da takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap