SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hulusi Akar: Hesabı sorulacak

Hulusi Akar: Hesabı sorulacak

06 Kasım 2016 Pazar - 08:26




Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, Fırat Kalkanı Harekatı'nda DEAŞ saldırısı sonrası şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman'ın ailesini ziyaret etti.





 Şehit ailesini ziyaretinde bir konuşma gerçekleştiren Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Bu teröristler yurt içi ve dışında bitinceye kadar bu mücadele devam edecek ve inşallah en kısa zamanda da bu bitecek." ifadesini kullandı.

Terörle mücadelede TSK'nın gücünün ve elindeki imkanların yeterli olduğunu dile getiren Akar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birtakım sorunlar yaşamış olsak da FETÖ'nün açtığı birtakım kazayı, belayı yaşamış olsak da bütün silah arkadaşlarımızla beraber büyük bir azimle ve kararlılıkla bu mücadeleyi sürdürmeye devam ediyoruz. Hepimiz görevimizin başında, milletimizin ve ülkemizin güvenliği için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

"HESABI SORULACAK"

Başta Alper olmak üzere, bütün şehitlerimizin kanının hesabı soruldu, sorulmaya devam edecek. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin. Bunun hesabı mutlaka soruldu, sorulmaya devam ediliyor. İster dağda, ister ovada, ister karda, ister kışta, ister gece, ister gündüz bu mücadele aralıksız sürdü, sürmeye devam edecek. Bu konuda biz Türk Silahlı Kuvvetleri olarak milletimizin sevgisini, milletimizin güvenliğini taşımaktan büyük bir mutluluk, şeref duyuyoruz. Dolayısıyla milletimizin, silahlı kuvvetlere olan güvenini sarsmadan, sevgisini eksiltmemek bizim en önemli amacımızdır, maksadımızdır. Bütün çalışmalarımızda bunun üzerinde önemle durmaktayız."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap