SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hükümete flaş çağrı

Hükümete flaş çağrı

25 Ekim 2016 Salı - 14:18




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.





Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

14 yıllık işsizlik sorununu çözemediler. Bu insanlar evlerine nasıl ekmek götürecekler. İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır. Aile sigortasını getireceğiz hiç bir ailenin gelirinin 600 liranın altında kalmayacak.

Cumhurbaşkanı faizlerden şikayet ediyor. İndirin o zaman... Meclis'e faizleri yüzde 1'e indiren teklifi getirin destek vereceğiz...

Türkiye'nin normalleşmesi gerekiyor. OHAL'den çıkmalıyız. 14 yılda 692 katrilyon lira faiz ödenmiş tefecileri besliyorlar...

Türkiye son bir hafta içerisinde bir terör örgütü ile ilişkili hale getirildi. terör örgütü ile muhatap olmak doğru değildir. Yarın kalkıp Türkiye'ye terör örgütü El Nusra'ya neden destek oldunuz derlerse ne diyeceğiz. Bunların yatacak yeri yok.


Gerçekten merak ediyorum, BM'ye verilen mektubu da mı bilmiyorsun. O metinde Fransa'nın koymadığı ama Türkiye'nin koyduğu madde, "Tutulanlara insani davranma", "Adil yargılanma"ya da çekince koymuşuz. Ben de diyorum ki yapamazsın kardeşim. Ben bu ülkede adalet, özgürlük, insan hakları, kadın-erkek eşitliği, gazetecilerin özgürce yazmasını, kim olursa olsun adaletle yargılanmasını istiyorum. Gazeteciler ne yaptılar? Kendi düşüncesini yazdı. Gazetecinin silahı var diyorsanız o da kalem. Bilim insanlarını da atıyorsunuz hapse. Necmiye Alpay 12 Eylül'de de hapisteydi, şimdi de... Bu dönemin de 12 Eylül'den farkı yoktur. Aslı Erdoğan, dünya çapında yazar. Türkiye'de darbe oldu, darbeyi AKP yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap