SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Hukuku bilmeyen kişiye başbakan denmez"

"Hukuku bilmeyen kişiye başbakan denmez"

11 Nisan 2013 Perşembe - 10:40




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Başbakan önce yasaları bilsin hukuk devleti nedir onu öğrensin. Hukukun üstünlüğü nedir onu öğrensin, ond





“Munzur El Veriyor” belgeselinin galasına katılmak üzere Şişli Kent Sineması’na gelen Kılıçdaroğlu, program öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun ‘Başbakan Erdoğan’ın Silivri’de yaşanan olaylar nedeniyle CHP’yi eleştirmesi ve yarınki duruşmaya katılıp katılmayacağı sorusuna Kılıçdaroğlu, “Yasalara göre mahkemeler alenimi? Aleni. Her yurttaş gidip istediği mahkemeyi izleyebilir mi? İzleyebilir. Yasal bir engel var mı? Engel yok. Cumhuriyet Halk Partililer gidince sayın başbakan niye kızıyor. Önce yasaları bilsin hukuk devleti nedir onu öğrensin. Hukukun üstünlüğü nedir onu öğrensin, ondan sonra konuşsun. Hukuku bilmeyen kişiye başbakan denmez demokrasilerde” yanıtını verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap