SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hırsızlık yaptığı depoda ölü bulundu

Hırsızlık yaptığı depoda ölü bulundu

17 Haziran 2016 Cuma - 10:16




Adana'da hırsızlıktan suç kaydı bulunan ve iki gündür kayıp olan şahıs, daha önce kablo ve çinko hırsızlığı yaptığı depoda ölü bulundu.





Olay, Yüreğir ilçesi Yeni Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlıktan 5 suç kaydı bulunan Kadir D. (27) iki gün önce evden çıktı ve bir daha dönmedi. Bunun üzerine ailesi dün Köprübaşı Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis bir taraftan, ailesi de bir taraftan şahsı aramaya başladı.

 Aile, Kadir D'yi ararken daha önce birkaç kez kablo ve çinko çaldığı atıl durumdaki depoya gitti. Depoya giren Kadir D.'nin eşi ve teyzesi onu yerde kanlar içinde görünce hemen sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler, şahsın yüksekten düşme sonucu hayatını kaybettiğini ve ölümün birkaç gün önce gerçekleştiğini belirleyince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Ailesi gözyaşlarına boğulurken, Kadir D.'nin 3 çocuğundan olay yerine gelen oğlu ise her şeyden habersiz depo önünde Oyun oynadı.

Kadir D.'nin atıl durumdaki deponun çatısına çıkarak çinkoları çalarken bastığı çinkoyu çıkardığı, bu nedenle de çinko ile birlikte yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap