SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hırsızlara market sahibinden müdahale

Hırsızlara market sahibinden müdahale

30 Haziran 2016 Perşembe - 11:46




İstanbul Beşiktaş'ta bir markete giren maskeli hırsızlar, yarı çıplak halde karşılarına çıkan dükkan sahibi karşısında ne yapacaklarını şaşırdı.





Market sahibi elindeki sopayla hırsızlara saldırırken, lüks araçla olay yerinden kaçan hırsızlar polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Olay, Ulus Adnan Saygun Caddesi'nde dün gece gerçekleşti. Markete giren iki maskeli hırsız, ellerine aldıkları kasayla markette bulunan malzemeleri çalmaya başladı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar aralarında konuşurken, bir anda dükkanda uyuyan market sahibiyle yüz yüze geldi. Uyandığı yerden kalkan market sahibi yarı çıplak halde hırsızlara sopayla müdahale etti. Market sahibinin müdahalesi sonrası hırsızlar içi sigara dolu kasayı da alarak olay yerinden kaçmaya çalışırken, yarı çıplak haldeki şahıs hırsızları bir süre kovaladı. Daha sonra market sahibinin ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Hırsızlarla polis arasında amansız bir kovalamaca başladı. Polis ekipleri hırsızları Nüzhetiye Caddesi'nde sıkıştırdı. Bu sırada kaçmaya devam eden hırsızların aracıyla polis otosu kafa kafaya çarpıştı. Kaçmaya çalışan hırsızlar polis ekiplerine ateş etmeye başladı. Yaşanan çatışma sonrası hırsızlar polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Öte yandan, iki maskeli hırsızın hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hırsızlar ellerindeki kasalara malzemeleri dolduruyor. Bu sırada market sahibi yarı çıplak şekilde uyanarak sopayla hırsızlara müdahale ediyor. Ne yapacaklarını şaşıran hırsızlar ellerinde sigara dolu kasayla hızla marketten kaçarken, yarı çıplak haldeki market sahibi de hırsızların arkasından gidiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap