SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hodri meydan!

Hodri meydan!

22 Mart 2017 Çarşamba - 12:31




Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, referandum süreci ile ilgili, “Her kim bu konuyu benimle tartışmak ister; buyursun gelsi





 CHP’li Uğur Bayraktutan referandum sürecinin Türk Demokrasisi için çok önemli bir imtihan olduğunu söyleyerek, “Bu bir siyasi parti seçimi değildir. Bu bir demokrasi seçimidir. Hangi partiye gönül verdiğinizin hiç önemi yok. Önemli olan Demokrasiye inancınızdır. O nedenle AK partiye, MHP’ye gönül vermiş dostlarımızı da ben yakinen biliyorum. Bu süreç de oylarını Cumhuriyet ve Demokrasiden yana kullanacaktır. HAYIR diyerek Türkiye üzerine oynanan oyuna dur diyecektir. Ben TBMM’de aynı zaman Anayasa Komisyonu üyesiyim. Her kim bu konuyu benimle tartışmak ister; buyursun gelsin. Hodri meydan” ifadelerini kullandı.

HAYIR KAMPANYASINA DESTEK

2010 referandum seçimlerinde Artvin halkı hayır kanaatinde oy kullanmıştı. 2017 referandumunda hayır kampanyasına geçtiğimiz hafta CHP Eski Genel Sekreteri Anayasa Hukuku Profesörü Süheyl Batum ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu gelerek destek verdi. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ın da 24-25 Mart 2017 tarihleri arasında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, 26.dönem İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, Mahmut Tanal, Gülay Yedekçi, Eren Erdem, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet, Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş 24. Dönem Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu ve Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan’ı getirerek Artvin’de Hayır kampanyasına katkı isteyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap