SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hocasını ziyaret etti

Hocasını ziyaret etti

18 Temmuz 2015 Cumartesi - 08:32




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı’nın ilk gününü İstanbul’da geçirdi. Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Türbesi’ni ve Kur’an-ı Kerim hocası Kemal Efend





Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kur’an-ı Kerim hocası Kemal Efendi’ye ziyaret. Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Türbesi’ni ve camisini ziyaret etti. Çevredekilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Erdoğan, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Öğleden sonra Yavuz Sultan Selim Türbesi’ni ve camisini ziyaret eden Erdoğan, daha sonra caminin alt sokağında oturan Kur’an-ı Kerim hocası Kemal Efendi’yi evinde ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı’nın damadı olan Berat Albayrak da katıldı.

Ziyaretin ardından Erdoğan, camiden eve kadar yürüdü. Bu sırada vatandaşlar Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi. Burada bir süre vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap