SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hitler’i de konuşturan yüksek oydu

Hitler’i de konuşturan yüksek oydu

23 Şubat 2013 Cumartesi - 09:29




MHP Beşikdüzü Belediye Meclisi Üyesi Osman Nemli, “Sayın Başbakan, ne senin ne de hiç kimsenin gücü Türklüğü ayaklar altına alamaz. Hitler’i de konuşt





MHP Beşikdüzü Belediye Meclisi Üyesi Osman Nemli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mardin-Midyat konuşmasında "Türklüğü, Türkçülüğü ve her türlü Kürtçülüğü de ayaklar altına alırım" sözlerine tepki gösterdi. "Sayın başbakan, ne senin, ne de hiç kimsenin gücü Türklüğü ayaklar altına alamaz. Beş bin yıldır alamadı" diyen Nemli, şunları söyledi: "Unutma ki, seni böyle konuşturan yüzde ellilik oy ise, bilesin ki, Hitler’i de konuşturan o yüksek oydu. O Hitler’in durumunu herkes biliyor artık. Türklüğü de – Türk milliyetçiliğini de ayaklar altına almak isteyenlerin Çanakkale’de ne olduklarını unutma! Türlüğü Anadolu’dan atmak isteyen yedi düvelin İzmir’den denize dökülüşünü de unutma! Türklüğü de Türk milletini de ‘hasta adam’ diye niteleyenleri gördük. O hasta millet için bir Mustafa Kemal çıkardı. O millet ki; Maraş’ta Sütçü İmam’ı, Antep’te Şahin Bey’i, Erzurum’da Nene Hatun’u ve Elif bacıları, zeybekleri, dadaşları, Kuvayı Milliyecileri Anadolu’da çığ gibi büyüdü. Türk düşmanlarına da kaçacak delik arama düştü. ‘Bütün milliyetçilikleri ayaklarımızın altına aldık’ diyorsun ama ardından da ‘Biz yol, hastane, fabrika yapıyoruz. İşte! Asıl milliyetçi biziz’ diyorsun. Farkında mısın ki, ayaklarının altına aldığın milliyetçiliğe de sarılmaktan başka çaren yok."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap