SON DAKİKA



Haber > Gündem > Her zaman karşı çıktılar

Her zaman karşı çıktılar

20 Mart 2017 Pazartesi - 10:08




Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Anayasa değişikliği yapıyoruz kolay değil. Ülkelerin anayasaları çok önemlidir. Ülkelere yön, istikamet verir ya yanlış yer





Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt’un Demirözü ilçesinde vatandaşlarla buluştu. İlçe meydanında halka hitap eden Bakan Ağbal, halkın desteği ve dualarıyla 16 Nisan'da bir destanı yazacaklarını belirterek, "16 Nisan'da dosta, düşmana karşı bu milletin gücünü bir defa daha göstereceğiz. Anayasa değişikliği yapıyoruz kolay değil. Ülkelerin anayasaları çok önemlidir. Ülkelere yön, istikamet verir ya yanlış yere gidersin ya doğru yere gidersin. Doğru yere gidersen vatandaş memnun olur, yanlış yere gidersen vatandaşa zarar verirsin" dedi.

14 yıldır gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Ağbal, şunları kaydetti: "Sizler de bunlara şahitsiniz. Memleketi nerelerden aldık, nerelere getirdik. Her zaman sizin dualarınız, destekleriniz sayesinde bugünlere geldik. Siyaset nerede sıkıştı ya da daraldıysa hep o düğümleri millet olarak sizler çözdünüz. Milletin iyiliğine bir şey yapılmak istendiğinde engel oldular. Ne zaman iyi bir şey yapıldı da bunların 'evet' dediğini gördünüz? Her zaman 'hayır' dediler, her zaman karşı çıktılar ama milletimizin sağduyusu ile biz bütün bu engelleri aşa aşa bu günlere geldik.” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap