SON DAKİKA



Haber > Gündem > Her yerde uyuşturucu aradılar

Her yerde uyuşturucu aradılar

22 Kasım 2016 Salı - 09:30




ADANA'da terör örgütü PKK yandaşlarının sık eylem yaptığı mahallelerde polis ekipleri güvercin kafeslerinden çamaşır makinasına kadar her yeri aradı.





Bölücü terör örgütü PKK yandaşları ile örgüte finans sağlayan uyuşturucu tacirlerini hedef alan uygulamaya Terör, Asayiş, Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şubesi ekipleri katıldı. Merkez Seyhan İlçesi Küçükdikili Çınarlı ile Söğütlü Mahallesi'ne giren ekipleri özel harekat timleri de destek verdi. Motosikletli Güven Timleri, Yunus ekipleri ve narkotim polisleri, cadde üzerindeki işyerlerine girerek arama yaptı. Kahve ve internet kafeler, ağaç altları, boş araziler didik didik arandı. Aramalarda en küçük ayrıntıyı bile gözden kaçırmayan polis, güvercin kafeslerine, girdikleri beyaz eşya tamirhanesindeki buzdolabı ve çamaşır makinelerinin içine kadar kontrol etti. Denetim boyunca çevre güvenliği alan çelik yelekli polisler, otomatik silahları ile elleri tetikte beklerken, terörle mücadele şubesi polisleri zırhlı araçlarla devriye görevi yaptı. Metruk binalar ve araçlardadenetim yapan ekipler, kahvede oturanların kimlik kontrolünü yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap