SON DAKİKA



Haber > Gündem > Her şeye maydanoz oluyor!

Her şeye maydanoz oluyor!

26 Şubat 2015 Perşembe - 13:48




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Süleyman Şah operasyonu ile ilgili açıklamalarını eleştiren





CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara Yenimahalle’de esnaf ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu, esnaf ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretlerinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şah Fırat operasyonu açıklamalarını eleştirerek " Cumhurbaşkanı her şeye maydanoz olmaz. Her şeye maydanoz oluyor." dedi.

AFGANİSTAN SALDIRISI

Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının Afganistan’daki saldırı ile ilgili sorusu üzerine,"Bizim elimizde herhangi bir bilgi yok. Büyükelçiliğimize saldırı yapılmasını asla kabul etmiyoruz. Konuyu takip edeceğiz" dedi.

"HER ŞEYE MAYDANOZ OLUYOR"

Kılıçdaroğlu, Süleyman Şah operasyonu ile ilgili olarak ise, "Bir Cumhurbaşkanı her şeye maydanoz olmaz. Her şeye maydanoz oluyor. Cumhurbaşkanı isen bulunduğun koltuk neyi gerektiriyorsa onu yap. Süleyman Şah Türbesi’nde kalkıyor hükümeti savunuyor. Oradan kaçtılar mı kaçmadılar mı, kaçtılar. Vatan toprağı terk edildi mi terk edilmedi mi, terk edildi. Süleyman Şah Türbesi’ni imha ettiler mi ettiler, nereden geçtiler Kobani’den" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap