SON DAKİKA



Haber > Gündem > Her şey milletimiz için!

Her şey milletimiz için!

27 Şubat 2015 Cuma - 11:22




Trabzon-Yomra-Kaşüstü 2 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif yönetimi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti. 





Başkan Sağıroğlu yaptığı açıklamada, kooperatif yönetiminin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirterek, “ Arkadaşlarımızın, vatandaşımıza hizmet noktasında önemli bir yerleri var. İlçemiz günden güne gelişen ve büyüyen bir ilçe. Nüfusumuz gün geçtikçe daha da artıyor. Arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya gelerek vatandaşımıza hizmet noktasında neler yapabiliriz, sıkıntıları nasıl çözüme kavuştururuz diye fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bizim için milletimiz çok önemli” dedi.  Trabzon-Yomra-Kaşüstü 2 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Asım Keleş’te Başkan Sağıroğlu’nun her daim yanlarında olduğunu belirterek, “ Kendisine ilçemize kazandırdığı yatırımlar için teşekkür ediyoruz. Vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap