SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Her şey çok güzel olacak" yasaklandı

"Her şey çok güzel olacak" yasaklandı

14 Mayıs 2019 Salı - 09:54




Kadıköy’de yapılan Soma katliamı eyleminde polis müdürü, valilik kararıyla “Her şey çok güzel olacak” pankartının yasaklandığını söyleyerek pankartın toplatılmasını istedi...





Kadıköy’de yapılan Soma katliamı eyleminde polis müdürü, valilik kararıyla “Her şey çok güzel olacak”pankartının yasaklandığını söyleyerek pankartın toplatılmasını istedi.

Polis, 5 yıl önce Soma’da gerçekleşen maden faciasında yaşamını yitiren 301 işçi anmak için 3. havalimanı İşçileriyle Dayanışma Platformu ve Çağdaş Hukukçular Derneği’nin çağrısıyla bu akşam Kadıköy Bahariye Caddesi’nde toplanan grubu durdurdu.

Polisin engellemesine ilişkin açıklamalarda bulunan ÇHD’li avukat Tamer Doğan, “Polis, Soma pankartlarında hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ancak ‘Her şey güzel olacak’ pankartının ve sloganının bugün itibariyle Valilik kararıyla yasaklandığını söyledi. Ardından da pankartın toplatılmasını istedi” ifadelerini kullandı.

Polisin pankartın kaldırılmaması durumunda yürüyüşe müdahale edileceğini söylemesi üzerine grup, “Her şey güzel olacak” pankart kaldırıldı ve eyleme devam etti.

İşte polisin o açıklaması:
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap