SON DAKİKA



Haber > Gündem > Her devirde adamız

Her devirde adamız

28 Mayıs 2012 Pazartesi - 11:42




Türk Eğitim-Sen Beşikdüzü Temsilciliği tarafından sendika üyeleri için Dilektaşı tesislerinde bir gece düzenlendi. Geceye Türk Eğitim-Sen Trabzon Şube





Yemekli gecenin açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim-Sen Beşikdüzü Temsilcisi Muhammet Sağlam, “Türk Eğitim-Sen temsilciliği olarak moral motivasyon amaçlı bu geceleri düzenliyoruz. Kamu-Sen olarak çalışanların gönüllerine talibiz. Kimseye hiçbir menfaat dağıtmıyoruz. Onun için gönüllere talibiz. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak milli hassasiyetleri olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Eğitim Bir-Sen şube başkanları yaptığı toplantıda bir bildiri yayınladılar. Bildirinin 6. maddesinde şöyle diyorlar: Memleketteki herkese ana dilde savunma hakkı verilmelidir. Siz eğitim sendikasısınız, mahkemedeki savunma dilinden size ne? Neye hizmet ediyorsunuz? Yine 11. maddede okullarda okunan andımız kaldırılmalıdır. Neden? Çünkü onda ‘Ne mutlu Türküm diyene’ var. Bunun neyinden rahatsız oluyorsunuz? Türküm demek Türkiye Kamu-Sen’i rahatsız etmiyor. Sizi niye rahatsız ediyor? Bizim yanımızda menfaat peşinde koşanlar yok. Çünkü biz her devrin adamı değil, her devirde adam olanların sendikasıyız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap