SON DAKİKA



Haber > Gündem > Her an her şey olabilir

Her an her şey olabilir

29 Şubat 2016 Pazartesi - 10:39




Muammer Demeli, Genel Merkez’in il ve ilçe yönetimlerini görevden aldığı iddialarını yalanladı ama böyle bir olayı da beklediklerini söyledi.





Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Genel Merkez’in il ve ilçe yönetimlerini görevden aldığı iddialarını yalanladı ama böyle bir olayı da beklediklerini söyledi. İnternetteki haber sitelerinde, ‘MHP Trabzon İl Teşkilatı ve Ortahisar İlçe Teşkilatı’nın Genel Merkez tarafından görevden alındığı’ haberlerine MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli yanıt geldi. Bu konuda kendilerine her hangi bir resmi yazının gelmediğini belirten Demeli, MHP eski İl Başkanı Nihat Birinci’nin yönetim oluşturmak için girişimde bulunduğu duyumları aldıklarını söyledi. Kendilerinin değişimden yana olduğunu ve Olağanüstü Kurultay istediklerini belirten Başkan Demeli, görevden alınma ihtimalinin olduğunu da sözlerine ekledi. Demeli, “Değişimden yana 14 İl Başkanlğı kapatıldı. Bizi kapatırlar mı, fesih mi ederler bilmiyoruz. Önümüzdeki hafta sonuçlanacaktır. Böyle bir şey olursa, çıkar söyleriz. Yönetim olarak biz zaten 14 delege ve 2 üst delege olağanüstü kurultay için imza vermişiz, bunu da deklare etmişiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap