SON DAKİKA



Haber > Gündem > “Hepsini paketleyeceğiz”

“Hepsini paketleyeceğiz”

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 09:49




Başbakan Davutoğlu, "MHP, CHP, HDP birbirini destekliyor. Bunlara Paralel Yapı da katıldı. Birbirlerini ziyaret ediyorlar. Şimdi de olaya PKK ve Kandi





Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni açılışını yaptığı İzmir Başbakanlık Ofisi'nde katıldığı bir televizyon programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, derbiden sonra başlayan canlı yayında Galatasaray'ın şampiyonluğunun kesinleşmesi üzerine Galatasaray'ı tebrik ederek sözlerine başladı. Rekabetlerin son haftaya kalmasıyla heyecanın yükseldiğini belirten Davutoğlu, "Bu sene Galatasaray çok iyi mücadele gösterdi. Bütün takımlarımız centilmence mücadele etsinler. Neticede her sene bu rekabet oluyor. En güzel şey centilmenlik içinde şampiyonun tebrik edilmesi" dedi.

Başbakan Davutoğlu, "MHP, CHP, HDP birbirini destekliyor yakın zamana kadar Pensilvanya paraleli bunlarla irtibat halindeydi. Resim ortaya çıkıyor. HDP ile Diyarbakır'da kapalı kapılar ardında ne olduğu ortaya çıkıyor. Şimdi de Kılıçdaroğlu bunların yayın organlarını ziyaret etti. Onlar geldiler Bahçeli'yi ziyaret etti. Şimdi bir paralel örgüt ikinci paralel örgüt seçime illegal müdahil olan Kandil ve PKK. Hergün açıklama yapıyorlar ve Kürt kardeşlerimize seslenip 'Sizin partiniz HDP'dir AK Parti'ye vermeyeceksiniz.' diye. Ama bunların hepsini, altısını bir pakete toplayıp demokrasinin tarihi çöplüğüne paketleyeceğiz." dedi.

"ÜÇ PARALEL ÖRGÜTLE MÜCADELE EDİYORUZ"

Türkiye'de üç parti ve üç paralel örgütle mücadele ettiklerini ifade eden Davutoğlu, şunları söyledi:


"MHP, CHP, HDP birbirini destekliyor yakın zamana kadar Pensilvanya paraleli bunlarla irtibat halindeydi. Resim ortaya çıkıyor. HDP ile Diyarbakır'da kapalı kapılar ardında ne olduğu ortaya çıkıyor. Şimdi de Kılıçdaroğlu bunların yayın organlarını ziyaret etti. Onlar geldiler Bahçeli'yi ziyaret etti. Şimdi bir paralel örgüt ikinci paralel örgüt seçime illegal müdahil olan Kandil ve PKK. Hergün açıklama yapıyorlar ve Kürt kardeşlerimize seslenip 'Sizin partiniz HDP'dir AK Parti'ye vermeyeceksiniz.' Kürt vatandaşlarımızı temsil hakkını nerden alıyorlar bir, Kürt vatandaşlarımızı temsil edeceklerse batıdaki bazı adayları götürsünler doğuda bir göstersinler. Orda Emekli müftüyü göstereceksiniz, Diyarbakır'da müftü efendiyi. Batıda da doğudaki herhangi bir vatandaşın ahlaki değerleriyle yanına yaklaştıramayacağı isimleri göstereceksiniz. Şimdi ikinci paralele örgüt Kandil, doğrudan müdahale oluyor, baskıyla müdahil oluyor. Bugün bir pankart vardı. 'Buraya HDP dışında başka bir parti giremez.' Üçüncü bir paralel örgüt buna girdi o da DHKP-C. O da şurda açık bir şekilde elimizde açık bir şekşlde belgeler var, 2007'de DHKP-C'den tutuklanan adam, elimizde görüntüleri var. HDP binasına girişi, çıkışı var. Herşey belli. Bunu açıklayınca bu yalan olduğu ortaya çıkınca hemen HDP'den ses geldi, 'Hayır bunu DHKP-C yapmamıştır DHKP-C pas attı. Düşünün terör örgütü, bizim başsavcımızı şehit eden örgüt diyor ki HDP'ye destek veriyoruz, biz yapmadık. Hemen arkasından MHP ve CHP, DHKP-C'ye cevap vereceğine, 'Bunu AK Parti yapmıştır' diyor. Bir paralelliği göstermek bakımından da DHKP-C'nin açık bir şekilde irtibatlı bir müzik gurubunun solisti Hatay'da CHP'nin liste başı ve Esed'e övgüler yazan bir adam. Dolayısıyla öyle bir tablo var ki karşımızda üç partiyle rekabet ediyoruz, bir de üç tane paralel illegal örgütle mücadele ediyoruz. Ama bunların hepsini, altısını bir pakete toplayıp demokrasinin tarihi çöplüğüne paketleyeceğiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap