SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hep birlikte Trabzon!

Hep birlikte Trabzon!

24 Ekim 2015 Cumartesi - 18:11




AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Hep Birlikte Trabzon’ adlı yemekli toplantı Ramada Otel’de gerçekleştirildi.





Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon milletvekilleri, milletvekili adayları ve aday adayları, Trabzon eski milletvekilleri, iş dünyasından önemli isimler, sivil toplum kuruluşu başkanları ve temsilcileriyle birlikte Trabzon’da kültür, sanat, siyaset ve spor alanında emeği geçen isimler katıldı. Katılımcılar arasında Trabzonspor’un efsane Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı da yer aldı.

REVİ: İYİ Kİ DE BÖYLE YAPMIŞIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Haydar Revi, "Öncelikle davetimize icabet eden şehrimizin kıymetli iş adamlarına, STK temsilcilerine, sanatçılarına, spor adamlarına, gazetecilerine, milletvekili adaylarımıza ve aday adaylarıma çok teşekkür ediyorum, bizleri onurlandırdınız ve mutlu ettiniz. 7 Haziran genel seçimleri öncesi buna benzer birçok toplantı gerçekleştirdik fakat 1 Kasım genel seçimleri öncesi zamanımızın biraz daha dar olması sebebiyle böyle bir organizasyon yapma gereği duyduk. İyi ki de böyle yapmışız, şehrimizin dinamikleri burada. Bu organizasyonda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

SİYASİ PARTİLERE SAYGILIYIZ, HDP HARİÇ

Başkan Revi’den sonra konuşma yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Trabzon’umuz için bu mümtaz topluluğa şunu belirtmek istiyorum ki; 2014-19 yılları arasındaki 5 yılın içinde Büyükşehir ve ilçe belediyelerin teşkilatlanmasını ve hizmet birimlerinin tamamen sahada yaygınlaştırılmasını sağlayacağız. 1 Kasım genel seçimleri; ülkemizin birliği, beraberliği ve barışı için çok önemlidir. Ülkemizde ve şehrimizde en çok önem verdiğimiz siz kanaat önderlerimizdir. Yerel yönetimler olarak bütün siyasi partilere aynı saygı ve sevgiyle yaklaşmaktayız fakat siyasi partiler derken, PKK’nın partisi olan HDP’yi bunun dışında tutmak bir vatan vazifesidir" dedi.

PKK'NIN SOYUNU KURUTACAĞIZ

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ise konuşmasında, "Bize çelme takmaya çalışıyorlar, onları kıskandıracak şekilde milli otomobilimizi de yapacağız, milli uçağımızı da yapacağız, milli istihbarat uydumuzu da yapacağız . Bu ülkede 1999 ile 2000′li yıllarda siz de ben de biliyorduk, başbakanlara kasa fırlatılırdı, bugün uzaya uydu fırlatılıyor. Türkiye bu noktaya geldi" dedi. Türkiye’nin birçok olayla karşı karşıya kaldığını belirten Soylu, şöyle devam etti: "Türkiye kendisine karşı yapılan sıkıştırma ve kuşatmalara karşı bugün ayakta duruyorsa, bu milletin ortaya koyduğu iddia, irade ve kararla olmuştur. Bu millet, bugüne kadar ne sağlamışsa; seçimle, reyle, sandıkla sağlamıştır. Bu millet ne kadar adım atmışsa; bunu reyle, sandıkla ve seçimle sağlamıştır." "‘Siz kimsiniz?’ diye bize bakıyorlar" diyen Soylu, "Bize ayar çekmeye çalışanlara sesleniyorum ki; Türkiye eski Türkiye değildir, bilmenizi isterim. Yine onlara sesleniyorum ki; terör örgütü maşanıza da, sizlere de öyle dersler veriyoruz ki bilmenizi istiyoruz. PKK terör örgütünün soyunu kurutacağız, onu bitireceğiz. Hem de göreceksiniz bu ülkede, bu ülkenin sınırları ve bu ülkenin sınırları dışı olsa dahi, kimse bu terör örgütünün adını bile anmayacaktır. Hedef ülkemizin büyümesidir, zenginleşmesidir, hedef milletimizin özgürleşmesidir, hedef Türkiye’nin yarınlarıdır" değerlendirmesinde bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap