SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hemşire'ye suç duyurusu!

Hemşire'ye suç duyurusu!

27 Mayıs 2016 Cuma - 13:10




PKK'lıların hastanede gizlice tedavi edildiğini iddia eden hemşire için Sağlık Bakanlığı suç duyurusunda bulunma kararı aldı.





Sağlık Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde bir gazetede Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde görevli bir hemşirenin hastanede teröristlerin gizlice tedavi edildiğine yönelik iddialarının bulunduğu haberi üzerine soruşturma başlattı.

Haberi ihbar olarak değerlendiren Bakanlık, ismi geçen hemşire hakkında suç duyurusunda bulundu. Kente müfettiş de gönderildi.

HEMŞİRE NE DEMİŞTİ?

Hemşire B.T. aranan teröristlerin yakalanmaması için tedavilerinin yanı sıra röntgen ve tomografi çekimlerinin de kayıtsız yapıldığını anlattı. B.T. “Hastanın yatması gereken durumlarda ise başkasının ismiyle kayıt açıyorlardı. 8 yıl önce dağa çıkan bir teröristi bu şekilde tedavi ettiler. Bu tür işlerin başında Dr. E. D. ve sağlık memuru U.K. vardı. Röntgende çalışan B. adında bir kız vardı. Deşifre olduğu için onu hastaneden aldılar. Bu kız, dışarıdaki PKK'lılarla sürekli irtibattaydı” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap