SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hedeflerimiz için ivme kazanacağız

Hedeflerimiz için ivme kazanacağız

05 Nisan 2017 Çarşamba - 15:43




AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, referandum çalışmasına Bulancak'ta devam etti. Öztürk, 2023 ve ötesine uzanan hedeflerinin ivme kazanacağı





Erkan BAŞKIRAN

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, referandum çalışmasına Bulancak'ta devam etti. Milletvekili Öztürk, ilçede merkezinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda nelere oy vereceklerini tek tek anlattı. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Öztürk, 16 Nisan’da 2023 ve ötesine uzanan hedeflerinin ivme kazanacağını belirtti.

HIZLI VE ETKİLİ YÖNETİM

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacağını belirten Öztürk; hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacağını ifade etti. Yeni sistemle birlikte vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hâkim olacağını da sözlerine ekleyen Öztürk,  bürokrasinin azalacağını, büyümenin ise hızlanacağını belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap