SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Hedefimiz elliydi ama 59 işletmeyle projemizi bit

"Hedefimiz elliydi ama 59 işletmeyle projemizi bit

29 Haziran 2012 Cuma - 15:37




Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (KTA) hibe desteği sağladığı Karadeniz Turizm Ağı’nın Geliştirilmesi Projesi kapanış toplantısı yapıldı.





Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu,Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Amasya, Ordu, Giresun, Rize illerinden gelen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Belediyeler ve Üniversite temsilcilerinin katıldığı toplantıda bir sunum yapan KTA projesi Koordinatörü Hakan Adanır,”Çok yorucu ve hareketli bir projeydi.Bizler kadar ortaklarımızda çok yoruldu.Ama bugün güzel bir gün, başarıyla bitirilen bir projenin kapanış toplantısını yapıyoruz. Öncelikle Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na teşekkür etmek istiyorum bizlere çok destek verdiler" dedi. Olmaz denilen illerle bunu başardıklarını anlatan Hakan Adanır, şöyle konuştu; "Önümüzdeki 10 yılda muhtemelen Karadeniz’e gelmeyen Türk turist kalmayacaktır.Çünkü, artık bir kes olsun göreyim diye Karadeniz’e gelmek istiyorlar.Projede hedefimiz elliydi ve elli işletmeyi tutturabilir miyiz diye çok zor bir hedef diye düşünüyorduk. Ama 59 işletmeyle projemizi bitirdik. Bu bizim için çok güzel bir şey.Bu projede yer alan ve destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum." Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu ise konuşmasında şunları söyledi: ”Bölgesel olarak güçlü bir şekilde büyüyen turizme bilimsel temellerle yaklaşan,bölgesel planlara destek olan bu iletişim ağına ev sahipliği yapan belediye olduğumuz için oldukça mutluyuz.Biz kalkınmanın noktasal çözümlerle değil bölgesel işbirlikleriyle çözüleceğine inanıyoruz.Bu projenin yeni bir projenin başlangıcına giden bir yol olduğunu düşünüyor ve yanımızda olan, destek olan herkese teşekkür ediyorum."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap