SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hedef Türkiye!

Hedef Türkiye!

12 Ocak 2017 Perşembe - 09:00








15 Temmuz darbe girişimiyle Türkiye’yi ele geçiremeyen hain güçler, şimdi de terörün her türlüsüyle hepimizi hedef aldılar. Yani hedef tüm Türkiye! Amaçları; bu ülkeyi, bu vatanı, bu devleti, bu milleti yıkmak olanların haince, kalleşçe ve korkakça tırmandırdıkları terör belasıyla yıldırmak istedikleri bu millet asla boyun eğmedi/eğmeyecektir.

Yeni takvim yılının başlangıcı olan yılbaşında İstanbul’da Reina adlı eğlence yerini hedef alan terör, son olarak da İzmir’de yüzünü gösterdi. Reina saldırısında onlarca insanımıza kast eden kalleş hainler, İzmir’de de büyük bir eylem gerçekleştirmeyi planlamışlardı. Ancak, bu milletin eğilmez evlatlarından olan Trafik Polisi Memuru Fethi Sekin isimli bir kahraman bu oyunu bozdu. Korkusuzca elinde keleşle ateş edenlerin üzerine koştu ve saldırının çok daha büyük bir faciaya dönüşmesini engelledi. Kendi şehit oldu ama yüzlerce canı kurtardı. Polis Memuru Fethi Sekin asla boyun eğmeyeceğimizin abidesi oldu adeta. Tıpkı Ömer Halisdemir gibi.

Tıpkı tanların altına yatan hemşerimiz gibi. Tıpkı ucaklara kafa tutan, yağmur gibi yağan mermilere ve tank toplarına karşı ellerinde Türk bayrağı ile yürüyen bu milletin tüm kahraman neferleri gibi... “Bir ölür bin diriliriz” söyleminin öyle boş bir söylem olmadığının altını çizercesine her neferiyle ölmeye bu kadar hazır bir milleti nasıl yok edebilirsiniz ki? Ama durmayacaklar! Canımızı yakmaya devam edecekler. Hainliğin ve kalleşliğin önüne geçmek çok zor. Yeni acılar yaşamamız muhtemel. Onun için çok daha uyanık olacağız ve devlet-millet elele mücadeleye devam edeceğiz. Şu çok iyi bilinmelidir ki; bizi yok etmeye çalışanlar artık dinci-laik, sağcısolcu, aydın-muhafazakar, siyasetçi, devlet memuru, asker-polis, vatandaş, mezhep, ırk, etnik unsur ya da aklınıza ne gelirse hiçbir ayırım yapmadan ve her yerden saldırıyor. Bir sonraki bombanın hangi şehirde patlayacağı, kimin canını yakacağı belli değil. Tekrar ediyorum hedefleri artık Tüm Türkiye.

Uyanık olmak, birlik olmak ve zalimlere karşı devlet-millet elele topyekun mücadele etmek zorundayız. Ancak bir ve beraber olabilirsek kazanabiliriz ve kazanmak zorundayız. Bize bu acıları yaşatanlara bedelini ödetmek zorundayız ve ödeteceğiz de. Türkiye büyük ve güçlü bir devlet. Bu ülkenin bir vatandaşı olmaktan ve Türk olmaktan her zaman gurur duymaya devam edeceğiz...

Allah devlete ve millete zeval vermesin. Bunları da atlatacağız. Allah’tan tüm şehitlerimize rahmet, milletimize başsağlığı diliyor, tüm güvenlik güçlerimize terörle mücadele de güç ve kuvvet vermesini temenni ediyorum. HEDEF


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap