SON DAKİKA



Haber > Gündem > HDP'ye yeni operasyon: Eş başkanlar gözaltına alındı

HDP'ye yeni operasyon: Eş başkanlar gözaltına alındı

08 Kasım 2019 Cuma - 09:12




Van-İpekyolu Belediye Başkanı Azim Yacan ve eş başkan Şehzade Kurt, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.





Van merkez İpekyolu Belediye Başkanı Azim Yacan ile eş başkan Şahzede Kurt, 'PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma ve terör örgütünün propagandasını yapma suçundan' gözaltına alındı. 

Van Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "PKK/KCK silahlı terör örgütünün ve işbirlikçilerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarım devam ettiği belirtildi.

Açıklamanın devamında ise, "PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma ve terör örgütünün propagandasını yapma suçundan 2 şüpheliye yönelik; 08 Kasım 2019 günü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce; gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda İpekyolu Belediye Başkanı Azim Yacan ile meclis üyesi Şahzede Kurt, isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alın. Gözaltına alınan şüphelilerin üst ve ikamet aramasında; çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap