SON DAKİKA



Haber > Gündem > HDP'lilere hassas uyarı...

HDP'lilere hassas uyarı...

19 Haziran 2016 Pazar - 13:46




Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yargılanması gündemde olan HDP'li milletvekillerine önemli bir çağrıda bulunarak, "Biz ifadeye gitmeyiz, zorla götürsünler





Ankara’da yüksek yargı muhabirleriyle iftar programında bir araya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlık dosyaları hakkında önemli açıkmalar yaptı.

Dosyaların tamamının önümüzdeki hafta mahkemelere gönderileceğini belirten Bozdağ, "AK Parti milletvekilleri kendiliklerinden çağrı üzerine gidip, ifadelerini verecekler. Dilerim ki CHP'nin, MHP'nin, HDP'nin milletvekilleri de bu konuda yasalara uygun hareket ederler. Ama 'biz gitmeyiz, bizi zorla götürsünler’, bu fevkalade yanlış olur. Herkesin hukuka saygılı olması ve hukukun doğru işlemesine yardımcı olması gerekir” diye konuştu.

BAŞKANLIK SİSTEMİ

Başkanlık sistemi tartışmalarına da değinen Bozdağ, “Başkanlık sistemi olsa kaybeden gider. Bahçeli’nin adını unuturduk. Siz Obama’nın, Bush’un rakiplerinin isimlerini hatırlıyor musunuz? Başkanlık olsaydı halk kaybedeni gönderirdi” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap