SON DAKİKA



Haber > Gündem > HDP'li Pervin Buldan hakkında soruşturma başlatıldı!

HDP'li Pervin Buldan hakkında soruşturma başlatıldı!

30 Aralık 2021 Perşembe - 11:05




HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, İzmir İl binasında tabancayla vurularak öldürülen Deniz Poyraz'ın bugün İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya katıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkeme heyetine yönelik hakaret içerikli söz ve davranışları nedeniyle Buldan hakkında soruşturma başlattıldığını duyurdu.





İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP İzmir İl binasında tabancayla vurularak öldürülen Deniz Poyraz'ın bugün İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşması sırasında mahkeme heyetine yönelik hakaret içerikli söz ve davranışları sebebiyle HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan hakkında soruşturma başlattı.

Yapılan açıklamada, "29.12.2021 tarihinde İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan davanın duruşması sırasında HDP İstanbul Milletvekili P.B. hakkında mahkeme heyetine yönelik hakaret içerikli söz ve davranışları nedeniyle soruşturma başlatılmıştır. Söz konusu duruşmada izinsiz görüntü kaydı yapan ve nakleden kişiler hakkında da ayrıca soruşturmaya başlanılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap