SON DAKİKA



Haber > Gündem > HDP'li başkan gözaltında

HDP'li başkan gözaltında

30 Ağustos 2015 Pazar - 19:13




Ağrı’da yapılan operasyonlarda aralarında HDP Merkez İlçe Eş Başkanı Sadık Taşçı’nın da arasında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.





Ağrı’nın Alpaslan, Kurtuluş ve Fırat mahalleleri ile merkeze bağlı Karasu köyünde yapılan operasyonlarda aralarında HDP Merkez İlçe Eş Başkanı Sadık Taşçı ile MEYA DER Ağrı İl Temsilcisi Adem Aydınoğlu’nun da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. Konuyla ilgili Ağrı Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “29 Ağustos 2015 tarihinde Ağrı il Merkezinde terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik yapılan operasyonlarda E.M., S.T., R.K., E.Ç., O.Ş., N.P., A.A. ve H.B. isimli 8 şahıs gözaltına alınmış, kişilerin ikametlerinde yapılan aramada 1 adet kuru sıkı tabanca, tabancaya ait 50 adet kurusıkı fişeği, 1 adet tek kırma diye tabir edilen tüfekten bozma tabanca, örgütsel 12 adet dergi, 12 adet kitap ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir” denildi.

HDP ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Ağrı il örgütleri de düzenledikleri basın açıklamasıyla operasyonlara tepki gösterdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap