SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hazine'de Bakan Yardımcıları değişti, BDDK'ya 3 atama birden

Hazine'de Bakan Yardımcıları değişti, BDDK'ya 3 atama birden

16 Aralık 2021 Perşembe - 09:06




Lütfi Elvan’ın istifasının ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Nureddin Nebati’nin iki yardımcısı değişti. Bakan yardımcıları Şakir Ercan Gül ve Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alınırken yerlerine Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı.





Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kuruluna ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları Şakir Ercan Gül ve Mehmet Hamdi Yıldırım, görevden alınarak yerlerine Mahmut Gürcan ile Yunus Elitaş atandı.

BAKANLIKTAN İKİ İSİM DAHA GÖREVDEN ALINDI

Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürü Abdullah Bayazıt ile Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürü Ahmet Yalçın Yalçınkaya da görevlerinden alındı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu İkinci Başkanlığına Yakup Asarkaya, Kurul üyeliklerine de Mustafa Balcı ile Olcay Turan getirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap