SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hayır diyenlere de anlayış gösteririz

Hayır diyenlere de anlayış gösteririz

06 Nisan 2017 Perşembe - 16:20




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, “Biz hayır diyenlere de anlayış gösteririz” açıklamalarında bulundu





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir’de konuştu. Erdoğan, “Milletimizin basireti sayesinde kurdukları tuzakları şimdiden ellerinde patladı. Halkoylamasının kesinleştiği günden beri Kandil'deki terör ağaları açıklama üstüne açıklama yapıyor. Kandil, İmralı, Pensilvanya hayır diyor. Onlar hayır dediğine göre burada bir sıkıntı var öyle mi? Söyle bana arkadaşını söyleyeyim sana kim olduğunu? Sevgili peygamberimiz ne diyor; kişi sevdikleriyle beraberdir. Biz onlarla beraber yürüyemeyiz. Siz hayır diyenlere terörist mi diyorsunuz? Kılıçdaroğlu öyle diyor. Ben böyle bir şey demedim. Biz hayır diyenlere de anlayış gösteririz.” Dedi.

MUHALEFET KİNİ ORTAYA KOYUYOR

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü, “Sandıktan çok güçlü evet çıkacağı netleştikçe ana muhalefet muvazeneyi de yitiriyor. İçlerinde ne kadar kin, nefret varsa hepsini birden ortaya koyuyor. Millete karşı bilinçaltında besledikleri hınç ve kibri ifşa ediyor. Bir tane kendini bilmez çıkmış evet diyenleri İzmir'de denize dökmekten bahsediyor. Diğeri CHP'nin eski genel başkanı hayır çıkarsa İzmir'de düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz diyor. Ana muhalefet Pensilvanya'dan kulağına fısıldanan safsataları iddiaymış gibi ortaya atıyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap