SON DAKİKA



Haber > Gündem > Haydar hoca İstanbul'dan aday

Haydar hoca İstanbul'dan aday

12 Mart 2015 Perşembe - 10:45








Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş'ın 7 Haziran genel seçimlerinde İstanbul’dan milletvekili adayı olacağı konuşuluyor. 2011 genel seçimlerinde Demokrat Parti ile ittifak yapıp seçime katılan Haydar Baş'ın bu seçimlerde ise CHP'den İstanbul milletvekili adayı olacağı ileri sürülüyor. Prof. Dr. Haydar Baş’ın, partisi Bağımsız Türkiye Partisi'ni seçim yarışına sokmayacağı, kendisinin İstanbul’dan bir arkadaşıyla Bursa’dan milletvekili adayı olarak CHP listelerinde seçime girecekleri ifade ediliyor. Bu tabiî ki bir iddia. Sürecin nasıl gelişeceği şimdilik soru işareti.

YOMRA'DA MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ

Yomra Muhtarlar Derneği, 8. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yomra Belediyesi toplantı salonunda yapılan tek adaylı genel kurul sonunda Kıratlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Kazancı görevini Kaşüstü Mahallesi Muhtarı Gökhan Gençtürk’e devretti. Gençtürk, burada yaptığı açıklamada, görevi layıkıyla yerine getireceğini belirterek, "Beni bu göreve layık gören siz değerli muhtarlarıma teşekkür ediyorum. Derneğimiz kurulalı 14 yıl oldu. Geçen süreçte güzel işlere imza attık. Bundan sonraki süreçte de hem sosyal hem de toplumsal çalışmalarımız devam edecek. Her şey Yomra için" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap