SON DAKİKA



Haber > Gündem > Haydar Baş'ın damadı haberi yalan çıktı!

Haydar Baş'ın damadı haberi yalan çıktı!

18 Nisan 2020 Cumartesi - 20:22




Hayatını kaybeden BTP MYK Üyesi Prof. Dr. Mustafa Er, hakkındaki iddialar yalanlandı. Mustafa Er'in koronavirüsten değil, iç kanama nedeniyle vefat ettiği ve Prof. Dr. Haydar Baş'ın damadı olmadığı ortaya çıktı.





Hayatını kaybeden Karabük Üniversitesi (KBÜ) Fen Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Er hakkında medyada çıkan bazı haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı. Mide kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Mustafa Er, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Prof. Dr. Mustafa Er'in koronavirüs nedeniyle vefat ettiği iddia ediliyordu. Oysa aşağıdaki ölüm raporunun da gösterdiği gibi Msutafa Er, koronavirüsten değil, geçirdiği iç kanama nedeniyle vefat etti. 
Vefat eden Prof. Dr. Mustafa Er hakkında bir diğer yalan haber ise Prof. Dr. Haydar Baş'ın damadı olduğu şeklindeydi. Bu da yalan çıktı. Mustafa Er, Haydar Baş Bey'in damadı değil, BTP MYK üyesiydi.

Haydar Baş'ın ölümüne çok üzüldü

14 Nisan'da ani bir şekilde vefat eden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın aramızdan ayrılışına çok üzülen Prof. Dr. Mustafa Er, 3 gün önce sosyal medya hesabından, şu mesajı paylaşmıştı: "Çok değerli büyüğüm, canından aziz bildiğim, muhterem Prof. Dr. Haydar Baş hocamı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O ömrünü adadığı mevlasına ve sevdiklerine kavuştu. Bizi öksüz bıraktı, hasreti yüreğimizi dağladı. Kavuşacağımız güne kadar emanetin emanetimizdir. Yaktığın hak meşalesini ve ehlibeyt sevgisini sana kavuşuncaya kadar yolumuzu aydınlatacak. Güle güle git babam. Hasretle seni bekleyeceğim."

Hayatını kaybeden Mustafa Er için, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ta taziye mesajı yayınlayarak, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap