SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hayati Yazıcı'dan enflasyon açıklaması: Yük olmaktan çıkaracağız

Hayati Yazıcı'dan enflasyon açıklaması: Yük olmaktan çıkaracağız

07 Ekim 2022 Cuma - 16:23




AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Enflasyonu milletin üzerine yük olmaktan çıkaracağız. Hedefimiz bu, bunun için çalışıyoruz" ifadelerini kullanırken, "kazanımlarımıza sahip çıkın" dedi.





Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce Yakutiye ilçesinde yapılan 'Demircilik Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında yapımı tamamlanan konut ve iş yerlerinin anahtarları hak sahiplerine teslim edildi. Programda açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, enflasyon hakkında "Milletin üzerine yük olmaktan çıkaracağız. Hedefimiz bu, bunun için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞLARIN SATIN ALMA GÜCÜNE DESTEK VERDİK"

Vatandaşların alım gücüne destek vererek kolaylık sağlamak istediklerini aktaran  AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Hükümetimiz, Cumhurbaşkanı'mız olmak üzere enflasyonda mücadelede 2 yöntem takip ediliyor. Enflasyonu indirmek için ne gerekiyorsa, önlem almak, planlamaları gerçekleştirmek, enflasyon dolayısıyla zarar gören vatandaşların satın alma gücüne destek vermek suretiyle kolaylık sağlamak." ifadesini kullandı.

"KAZANIMLARA SAHİP ÇIKIN"

Ellerindeki tüm imkanları kullanarak asgari ücreti ve emekli maaşlarını arttırdıklarını vurgulayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Türkiye'ye kazandırdıkları kazanımları küçümsenmemesi gerektiğini ifade ederek "Asgari ücreti yükselttik, emekli, dar gelirlinin maaşını artırdık. Ne kadar artırdık? İmkanlara göre artırdık. 2023 bütçesi yapılırken tekrar bir takviye olacak. Enflasyonu milletin üzerine yük olmaktan çıkaracağız. Hedefimiz bu, bunun için çalışıyoruz. Bunun dışında yaptıklarımıza bakın. Bu sorun dolayısıyla 20 yıldır Türkiye'ye sağladığımız kazanımları küçümsemeyin, lütfen sahip çıkın." şeklinde konuşu.


"HERKESİN YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY DEĞİL"

Türkiye'nin dış politik alanlarda önemli adımlar attığını ifade eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Türkiye'nin dış politik alanlarda; hemen kuzeyinde cereyan eden Ukrayna- Rusya savaşında Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı'nın, arkadaşlarının nasıl bir duruş sergilediğini görüyor, gözetleyip gurur duymuyor musunuz? Bu herkesin yapabileceği bir şey değil." sözleri ile açıklamalarını sonlandırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap