SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hayalim Saadet Partisi ile ittifak!

Hayalim Saadet Partisi ile ittifak!

28 Aralık 2017 Perşembe - 16:32




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,"Şahsi hayalim şu, Demokrat Parti gibi, Saadet Partisi gibi partilerle bir ittifak yapmayı arzu ederim.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir otelde bir araya geldiği basın yayın organlarının Ankara  temsilcilerinin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

HAYALİM SAADET PARTİSİ'YLE İTTİFAK

Akşener, şöyle devam etti: "Şahsi hayalim şu, Demokrat Parti gibi, Saadet Partisi gibi partilerle  bir ittifak yapmayı arzu ederim. 'CHP ile bir ittifak yapar mısınız?' derseniz, hayır. Çünkü cumhurbaşkanlığına bütün siyasi partilerin aday çıkarması gerekir.  İYİ Parti, iddialı bir partidir. CHP ile ittifak yaptığınızda o zaman sizin  oyunuz ortadan kalkar, belli olmaz. O nedenle bu manada, buna AK Parti dahil  olmak üzere kesinlikle bir ittifak arayışımız olmaz."

İKİNCİ TURDA CHP'NİN ADAYINI DESTEKLERİZ

 "Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalması durumunda CHP'nin  adayını destekler misiniz?" sorusunu Akşener, "CHP'nin adayı kaldığı zaman,  CHP'nin adayını destekleyebiliriz" diye yanıtladı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap