SON DAKİKA



Haber > Gündem > Havalimanı'nda yolcu ile görevli arasında tartışma: "Hepinizi işten attıracağım!"

Havalimanı'nda yolcu ile görevli arasında tartışma: "Hepinizi işten attıracağım!"

04 Ocak 2024 Perşembe - 12:08




İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görevli bir kişi ile yanlış perona giren bir yolcu arasında tartışma çıkınca ortalık karıştı. Tartışmada tansiyon zaman zaman yükselince hakaretler havada uçuştu. Yolcu, görevli memura “Senin sülaleni bitireceğim” tehdidinde bulundu. Olay anı orada bulanan vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı! İşte o anlar..





Olay, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşandı.

"SENİN SÜLALENİ BİTİRECEĞİM!"

Denizli'ye gitmek için uçak bileti alan bir yolcu, yanlış perona girmesiyle olanlar oldu. İddiaya göre, görevli memur tarafından yolcu, yanlış perona geldiği için ikaz edildi. Uyarılara tepki gösteren yolcu, kendisine uyarılarda bulunan görevlilere hakaretlerde bulunarak zorluk yaşattı. Yaşanan tartışmada git gide tansiyonun artması ile ortalığı birbirine katan kızgın yolcu, orada bulunan görevlilere; “Sen benim kim olduğumu biliyor musun. Ben Bakanın akrabasıyım. Senin sülaleni bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım” şeklinde tehditlerde bulundu. 

Güvenlik görevlisi H.Ö'nün yaka kartını koparan ve yere atan yolcu, gerilimi tırmandırarak bir türlü sakinleşmedi.

Bir müddet kontrol altına alınamayan olay diğer yolcuların araya girmesi duruldu.


Yaşananlar ise orada bulanan bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

İşte o anlar..

OLAY İNCELENECEK

Olayın ardından havalimanı yetkilileri, taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı. Yolcular arasında yaşanan bu olay, havalimanında güvenlik protokollerinin ve yolcu yönlendirmelerinin gözden geçirilmesine neden oldu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap