SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hatipoğlu ve Dümen’e şok tehdit!

Hatipoğlu ve Dümen’e şok tehdit!

24 Mayıs 2015 Pazar - 11:25




"Ayda milyarlar, trilyonlar alıp kadınlarla yiyorsunuz..."





Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Prof. Mehmet Nihat Hatipoğlu’nu mail yoluyla “tehdit ve hakaret” ettikleri iddiasıyla 2 kişi hakkında 4’er yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Şüphelilerden Lidia Paskalidis’e ait adresten gönderilen mail’de, “Sen ve Haydar Dümen, her ikiniz de öldürülüp toprağa gömüleceksiniz. Her ikinizin de adreslerini adamlarım biliyor. Anbean takiptesin. Her ikinizde o... çocuğusunuz. Ayda milyarlar, trilyonlar alıp karılarla yiyorsunuz. Bu helal değil. İkinizin ölümü, tüm Türkiye’de ses getirecek. Kurşun yiyeceksiniz” denildiği iddia edildi. Bu mail’le aynı gün, Hatipoğlu’nun menajeri İsmail Yavuz’un cep telefonuna “Bu kişi hem Nihat Hatipoğlu’na hem de Haydar Dümen’e suikast yapacakmış” diye SMS atıldığı kaydedildi. SMS’in gönderildiği hattın ise Varucan Durmazgüler adına kayıtlı olduğu belirlendi.

‘ADIMIZ KULLANILDI’

Savcılığa ifade veren ve aynı evi paylaşan Lidia ve Varucan, söz konusu mail adresinin kendilerine ait olmadığını savundu. İkili, “2009 yılından itibaren bizim ve aile fertlerimizin isimleri kullanılarak gerek telefon gerekse internet yolu ile hiç tanımadığımız kişiler tehdit ve rahatsız ediliyor. Bu nedenle tedirginiz ve sürekli savcılıklara ifade veriyoruz” dedi. Ancak savcı, şüphelilerin suçu işlediklerine dair “kuvvetli suç” unsurunun oluştuğuna kanaat getirerek ayrı ayrı 9 aydan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.

 

Habertürk


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap