SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hatay'da peş peşe yangın!

Hatay'da peş peşe yangın!

27 Ekim 2020 Salı - 17:10




Hatay'ın İskenderun ilçesinde ormanlık alanda yangın meydana geldi. Bugün üst üste çıkan yangınlar sabotaj ihtimalini akıllara getirdi.





İskenderun'a bağlı Akarca Mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Alevler yerleşim yerlerine yaklaşırken, bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi. Alevleri kontrol altına almak için ekipler, karadan ve helikopterlerle havadan çalışma başlattı.

EVLER TAHLİYE EDİLİYOR

Yangın sonrası bölgeye sevk edilen ekipler, evleri tahliye etmeye başladı. Alevler yerleşim yerine yakın bölgeyi sararken, vatandaşlar bölgeden koşarak uzaklaşmaya başladı. Ekiplerin söndürme çalışmaları da sürüyor.

BUGÜN 4 KEZ YANGIN ÇIKTI

Diğer yandan, sabahın ilk ışıklarında Arsuz’da zeytinlik yangını, İskenderun Karayılan mevkii ve Dörtyol ilçelerinde de yangın çıkmıştı. 3 yangın söndürülürken, İskenderun Akarca mevkiinde çıkan orman yangını ise dördüncü yangın olarak kayıtlara geçti.

Kentin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınları sabotaj ihtimalini akıllara getirdi.


Hatay'da 9 Ekim'de başlayan ve iki gün sonra kontrol altına alınabilen orman yangınlarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap