SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hastanelerde randevu bulunamıyor! Erdoğan talimat verdi

Hastanelerde randevu bulunamıyor! Erdoğan talimat verdi

03 Mart 2022 Perşembe - 13:20




Koronavirüs salgını ve istifalar hastanelerde polikliniklere randevu bulamama sorununu beraberinde getirdi. MHRS sisteminde randevu bulamama sorunu giderek attı. AK Parti milletvekilleriyle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda çalışma yapılması için talimat verdiği öğrenildi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün AK Parti milletvekilleriyle Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantıda söz alan milletvekilleri illerindeki sorunları, teşkilatlardan gelen talepleri, bölgelerinin ihtiyaçlarını ve yapılan çalışmaları anlattı. Toplantıda hastanelerde muayene olma ve randevu alma sürelerinin uzaması da ele alındı.

Hastanelerde yığılmalar başladı

Bazı vekilleri "koronavirüs" sebebiyle hastanelerde muayene sürelerinin uzaması dolayısıyla vatandaşların randevu almakta zorlandığını, bu yüzden bazı bölgelerde nezle ve grip vakaları fazla olduğu için yığılmaların yaşandığı konusunda vatandaşlardan bazı şikâyetlerin geldiğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktardı.

Çalışmalar başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuyla ilgili acil çalışma yapılması için talimat verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap