SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hasan Kansızoğlu "Depremzede Vatandaşlarımızı Siyasete Malzeme Yapmayın"

Hasan Kansızoğlu "Depremzede Vatandaşlarımızı Siyasete Malzeme Yapmayın"

11 Mart 2023 Cumartesi - 13:41




Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kansızoğlu Yaşanan Depremler ve Sonrasında Verilen Seçim Startı Hakkında Konuştu.





Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kansızoğlu, "Yarını belli olmayan bir dünyada, canımızın emanet olduğu üç günlük dünyada fırıldak olmanın hiçbir manası anlamı yoktur.  Yaşanan her olaydan ders almamız lazım. Gün birlik günü olup birlik ve beraberlik içinde bugünleri kimsenin onurunu gururunu incitmeden hep beraber üstesinden gelme günüdür. " dedi

“Depremzede Vatandaşlarımızı Siyasete Malzeme Yapmayın”

Seçim startı verildi. Vekil adayları lütfen deprem bölgesinde yaşayan ve deprem bölgelerinden gelen aileleri resimleyip şov yapmayın. Kendi iradeniz insanlığınız sağlamsa, çevrenizde sevilip sayılıyorsanız şov yapmanıza gerek yok. Halkımız bu konuda gereken cevabı sandıkta vererek, iyi olana bu konuda bilinçli olarak oyunu kullanacaktır. 

Siyasete tertemiz, kimsesiz, yuvası yıkılmış kişileri karıştırmayın. Adaylığınızı açıkladıysanız olması gerektiği gibi davranın ve yaptığınız ya da yapacağınız yardımların şovunu yapmayın. Bu hepimizin ortak insanlık vazifesi.  Hepimiz kendi bütçesi ölçüsünde yardımlarını yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Çadırları gezip, orda kalıp şovmenlik yapmanın zamanı değil.  En azından böyle büyük bir afetin ardından ailelerini kaybetmiş,  doğup büyüdükleri yerleri terk etmek zorunda kalan vatandaşlarımızı kendi çıkar menfaatleriniz için kullanmayın.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap